Tuesday

‎​​‎​السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه ,Morning,
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Check up

hello ‎​‎​Send this to ten friends including me if I don't get it back I guess I'm not one of them.
  :*.  
  .. 
 . . 
 love. 
:*  u my :*
 friend 
. 
 :* 

Xandra aka my penguins tonggek g check gg,gg dia byk dah rosak,susah nk minum susu,'TUE MAKAN dia'​​​​‎​​:D[н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅]:D[н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅]:D
,G area rumah maktok aje,filling ² gg ,umi pun polish gg,alang2 kan..
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

..:: hijabista vs harmoni ..::

Wihooo!! Dapat jugak buku2 wajib setiap bulan beli..sanggup mcari kesana kemari demi magazine kegilaan umi n umi su..hahaha
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Persedian raya

Wihooo!! Wang baru utk RAYA 2012 ..cun sihh,semua adik beranik n anak buah ummi...
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Kisah Ramandhan -terawih

My 1st terawih wt my lil penguins,atoiiyaii,pening kepala,ingat dia b'pegang pada janji kat rumah,kat umah 'promise'bagai,sampai masjid janji tinggal janji,rakaat ke2,dh dgr dia gelak2 wt anak sape tah,rakaat ke3,hayut si xandra ni,leh called 'umi,umi where r u',

Abis rakaat ke 4,ape lagi,Umi CABUT lah balik rumah.......,notty nya anak umi,pening kepala..berTUAH betuiiii,
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Ya اللّهُ

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Perasmian hari koperasi negara!

13.07.2012- 15.07.2012 hari koperasi negara,pada 14.7.2012 jam 8.30mlm,PM telah merasmikan hari koperasi,ramai sgt ahli2 koperasi dan org ramai yg dtg,letih but happy..hehhe
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Garden,

Salam jumaat,sambil2 cari tudung adijuma,n ambil camera kat d'curve,ummi lepak makan kat garden jap,unty pija ajak lepaks sana..rm 9.90 je lunch set,siap air tu
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

(┌','┐)!!

Dapat jugak my fav book edisi 1,HIJABISTA,nk enjoy baca jap
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Makan malem,

Dinner malam ke-3 kat hospital COLUMBIA..!laporr!makan dulu ye,nasi lemak burung puyu
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Columbia asia puchong

Xandra a.k.a my penguins tonggek ,kena tahan wad sebab H1N1,aduh!!
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone