1st time..

Holla,ni 1st time naik PUTRA LRT train..so excited penguins ummi...v enjoyy ni...let's pic talk hahaha.. ('',)

Subway

Friday kami makan subway 4 lunch,jimat+diet+sihat ..b3 aje ;-)

Sampai jua..

Perfume2

Kronologi kes dirang

Al-fatihah,jgn lalai

AL-Fatihah

Sedih!!benci!!kesian..mesteri kehilangan NURUL NADIRAH abdullah yg lebih mesra dpanggil Dirang 5thn,sejaak 1mac lalu tjawap apabila polis m'gesahkan dia mati d'BUNUH!menurut polis sampel DNA mayat rentung yg d'temui dlm sebuah lubang bhampiran kediaman mansa pd 8mac alu d'dapati sepadan dgn DNA ibu mangsa....

Mak jah mee udang

Benda yg x d'duga,kejadian yg sungguh x d'duga..asalnya nk anta my beloved BFF PIJA ke lcct,nak balik sandakan,sabah..cite mula bila pija lupa check in kat air port..hahaha,jadi dia x dpt balik pagi tu,jadi kami teman dia dapatkan tiket utk hari lain,,org ptg tu,cari2 x dpt,jadi tnampak kedai ni,jadi makan ler

1st wish list xandra

​​​​‎​​:D[н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅]:D[н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅]:D
,Akhirnya

T-baek!!



Lunch makan kiuh muih je,layan..sedapnya..simple..1 biji RM0.40,5biji RM ² ..mmacam2 kuih lama ada,donut lembut giler...burge malaysia pun sedap bangat..

B'fast @ ubi kayu

Lepakz2 hari sabtu,asyik makan2 aje..org belanja g je lah makan kan ;)








Facial tyme..

Friday..volss rehat lama,selalu volss lepak giant or makan n gosippp sampai 230pm,tp kali ni lain sikit,lepakz buat facial near office kami aje..hahaha,ni muka sebelum buat facial..nantikan ..heheheh