..:: CaR ..::

1st car DF67....bila dapat naik? ('',)
My dream car ('',) bila nak dapat rasanya,huh!bila mau jadi kayo?!mcm mana nk kayo,mcm mana nk dapat car ni,best :O if dapat car ni,ni car my BIG boss DF(dato Farid),makna if nk ada car ni kena lah jadi DF jugak,DF(Dato Farrah)hehe

Kisah seorg pengembala kambing dr mesir

Ni kisah seorg p'gembala kambing dr mesir yg singgah ke opis KOWAMAS utk minum dan tumpang KENCING,namanya syed fiqri bin syed mental,kami pening nk layan syed ni sebab dia ada sikin mental,,hahah
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Hari raya 2011

Selamat hari raya semua,raya tahun ni kami raya kat sungai buloh aje!!✘ ada ape yg best sgt lah kat sungai buloh,best main mercun n lepakz wt dgn sepupu yg kecil2 ,xandra best main2 wt makcinya si ALIA tu,abis 'pop2 'di kerjakan mereka.adoii
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Xandra oo xandra

┏̲R̶̲̅┓̲┏̲I̶̲̅┓̲┏̲N̶̲̅┓̲┏̲D̶̲̅┓̲┏̲U̶̲̅┓̲ sama xandra masa baby!tak lama lagi xandra 3yr old,sudah besar nak ummi,semakin hari semakin bijak + notty,ada je akal utk happy kan ummi n sakit kan jantung ummi,xandra o xandra
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Testing

Saja nak testing jap...
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Welcome airsuamku

Welcome my friend,sudah ada blog ko ye!?byknya ko dah update,nanti aku lawan ko,eee mcm mana aku nk letak gmbr