..::: PETUA ..::::

..:: MENGILATKAN RAMBUT ..::

** ambillah segenggam kelapa yg baru dparut(yg bersih)..ketka anda mandi,.kelapa itu hendaklah d'gosok rata2 pada bahagian rambut,d'jadikan seperti syampu setiap hari anda mandi,nescaya rambut akan hitam n bkilat...

                                                               hanya contoh gmbr aje...

..::: PETUA ..::::

..:: BUANG ANGIN ..::

        *** Angin blebihan myebabkan SAKIT..cara mhilangkankannya...

AMbil 5 ulas bawang putih dbakar,jangan sampai HANGUS
makan bawang tsebut sampai abis...insyaALLAH tiada lagi angin dan sakit 


                                                                 ..:: BAWANG PUTIH ..::

..:: UMMI DAN CAKE ..::

                                                                     ummi dgn cikgu linda


                                                    ..::comel cupcake n cake ummi deco..::


 
                                                             ..:: CARAMEL CHEESE CAKE ..::

                                                     ..:: COC CHEESE CAKE ..::


                                                   ..:: OREO CHEESE CUP CAKE ..::

..::: PETUA ..::::

..:: DEMAM KUNING ..::
..::DIUBATI..::
 *** Secekak daud dukung anak ,kemudian dtumbuk dan rebus..
        ambil airnya dan minum dgn dicampur susu kambing.
** amalkan setiap pagi dan malam selama seminggu dan lihat hasil..


                                                          DAUN DUKUNG ANAK

..:: XANDRA ke sungai CONGKAK ..::


hi....
xandra nk cite sikit...cite syokkk sgt..xandra ke sungai congkak bsama papa RISAN dan mummy KIKIN..
UMMI x ikut ummi pulak ada BAKING CLASS ,tere ke ummi buat kek??yo lah ummi tu..kot2 kobar2 aje belajar buat kek,than x buat untuk xandra ni...x mau cite pasal ummi..nk cite pasal FAMILY angkat xandra PAPA RISAN n MUMMY KIKIN...g sungai tu dgn family papa RISAN..giler best..ummi x ikut lagi best..xandra dapat manja2 dgn papa n mummy..x da sape marah n cubit2 xandra..BEST!!dapat menumpang manja dari family angkat,papa n mummy angkat



                                                             ..:: ini mummy KIKIN ..::

                                                           ..:: ini papa RISAN ..::

                                  ..:: ini sebahagian FAMILY papa RISAN n mummy KIKIN..::

                                                               ..:: manja tak XANDRA ..::
                                                                  menumpang MANJA dari org lain

                                                   ..:: mamam ROTI ,chak!! ..::

                                                     ..:: ('',) dah macam gambar pasport aje ..::

                            ..:: ini gmbr kat PENANG ,menumpang manja pada'ABANG'hehheh..::


..::: PETUA ..::::

..:: DIGIGIT BINATANG BISA ..::::
cth:LIPAN,KALA JENGKIN

***CARA**
Sapulah air perahan tembakau @ biji asam jawa ke tempat yg sakit itu.
lakukan berulang kali



  SELAMAT MENCUBA

gambar baru xandra...

                                               hi!! ini gambar baru xandra...gambr xandra nk g skool

bizness suka2...

hi!!!...selamat datang...
selain xandra bg informations tentang petua...xandra dah start buat business kecil kecilan suka2 dgn kawan ..byk benda kami jual..murah2..harga adikberadik..hihih

 ni gambar pemilik2

mari lah ramai2 beli n tempah...oooopppss lupa kami ada jual kek jugak...